Clarion Hotel Helsinki

Kokoushotellina toimii Clarion Hotel Helsinki, joka 78-metrisenä ja 16-kerroksisena on kantakaupungin korkein rakennus. Uusi 425-huoneinen tornihotelli avattiin Helsingin Jätkäsaareen syksyllä 2016. Clarion Hotel Helsingin muodostaa kaksi lasi-ikkunoin vuorattua tornia ja entisöity makasiini. Clarion tarjoaa Stadin parhaat näköalat majoittuville hotellivieraille sekä kaikille avoimen Sky Room -näköalabaarin asiakkaille.
Clarion Hotel Helsingin palveluissa ja sisustuksessa panostetaan viihtyvyyteen. Hotellin laadukas Kitchen & Table -ravintola on ruotsalaisen huippukokki Marcus Samuelssonin luoma konsepti, jonka menussa yhdistyvät Manhattanin maut ja paikalliset raaka-aineet. Hotellin tuhannen hengen tapahtumakeskus, Makasiini Event Venue, on luotu Lars Sonckin 1930-luvulla suunnittelemaan historialliseen makasiini.

Monipuolisessa hotelli- ja tapahtumakeskuksessa Jätkäsaaren rannalla viihtyvät niin kansainväliset businessmatkaajat kuin kaupunkilaiset. Hotellin katolla on kaupungin korkein näköalauima-allas, näköalabaari ja kattoterassi.

Kokous ja koulutukset järjestetään hotellin yhteyteen avatussa kongressikeskus Makasiinissa. Kokoukset ja koulutukset ovat kätevästi yhdessä paikassa, kuten myös perjantain iltajuhla ja lauantain gaala. Gaalatilan paikkamäärän rajoitus 500 henkilöä. Varmista siis paikkasi pian!

Helsingin keskustan rautatieasemalta matkustaa n. 10 minuuttia ratikalla. Autoilijoita varten tarjolla on pysäköintitalo. Helsingin keskustaan voi myös kävellä hotellista.


HUONEIDEN VARAAMINEN

Clarionista on varattu kiintiö huoneita kamarilaisille. Kiintiö on purkautunut 12.9., ja huoneet vapautettu myyntiin myös muualla. Huoneita voi kuitenkin hyvin olla vielä vapaana! Kysy huoneista suoraan kokoushotellista tunnuksella Kasva2018.

HINNAT:

Standard 1-hengen huone 98 € /huone/yö
Standard 2-hengen huone 108 €/huone/yö

Superior 1-hengen huone 118 €/huone/yö
Superior 2-hengen huone 128 €/huone/yö

Junior suite 400 € /huone/yö
Master suite 700 € /huone/yö

Majoitushintaan sisältyy alv, Clarion aamiainen, Top Floor -kuntosalin, asiakassaunojen
ja uima-altaan käyttö aukioloaikojen mukaan.

VARAUKSEN TEKEMINEN

Varaukset kiintiöstä tehdään hotellin Inhouse Sales toimiston kautta sähköpostitse
reservations.cl.helsinki@choice.fi tai puhelimitse +358 10 850 3820. Inhouse Sales
toimisto on avoinna arkipäivisin klo 08:00 – 18:00. Ilmoita majoittujien nimet, tulo- ja lähtöpäivä, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Huoneen ja lisäpalvelujen maksu suoritetaan paikan päällä.

PIMP YOUR STAY?

- Haluatko kääriytyä kylpytakkiin ja saada huoneeseesi extra tilaa? Standard -huoneen muuttaminen Superior-huoneeksi +15€.

- Haluatko nähdä kauas merelle? Standard-huoneen muuttaminen View-huoneeksi +30€.

- Mitä jos nukkuisit sunnuntaina hieman pidempään? Late check out 5 € / tunti / huone.

Lisätietoja hotellin palveluista:


HOTEL RESERVATION

Reserve your room from the hotel's In-house Sales office via email reservations.cl.helsinki@choice.fi or by phone +358 10 850 3820. In-house Sales office is open on weekdays from 8:00 to 18:00.

When making the reservation mention the name or names of the guests, arrival and departure dates, credit card number, its validity date, your email and phone number. Also mention Vaalikokous2018 so the room will be from our quota.

The rooms will be paid at the hotel. Our reserved quota will be released prior to the event, so book your room early!

You can cancel your room without expense before 16:00 on the arrival day