Frequently Asked Questions

Tälle sivulle keräämme useimmin kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia. Mikäli et löydä vastausta kysymyksiisi, olethan yhteyksissä Anniin, Susannaan ja Hannuun.

Olen rekisteröitynyt, mutta minulla ei vielä ole KASVA!-klubille lippua -miten lisään sen pakettiini?
Jos haluat täydentää varaustasi, käy varaamassa puuttuva palikka rekisteröitymislomakkeella.

Onko kokouksessa järjestetty lastenohjelmaa/-hoitoa?
On! Hoivanetin lapsiparkki on auki yhteensä neljä tuntia: 9.30-11.30 ja 12.30-14.30. Lapsiparkissa on lapsille monipuolista tekemistä ammattilaisten hoitajien kanssa. Hoivanetilla on mukana laaja valikoima leluja ja askarteluvälineitä, joten jokainen lapsi tulee varmaan viihtymään. Lisätietoja ja varaukset täältä.

Milloin ohjelma julkaistaan?
KASVA!-kokousohjelma ja aikataulut on julkaistu verkkosivuillamme. Käy tarkistamassa aikataulut tästä.

Mikä on KASVA!-klubi?
KASVA!-klubilla (eli varjogaalassa) ei pipo kiristä. Klubilla pääset nauttimaan huippuviihdyttävästä ohjelmasta ja rennosta seurasta. Myös virallisen gaalan ohjelmaa on mahdollista seurata videoyhteyden välityksellä. Tilaisuudessa nautit herkullisen seisovan pöydän antimista. KASVA!-klubilla on Senaattoreille tarjolla oma Senator's lounge. Sekä gaalan että KASVA!-klubin juhlakansat yhdistyvät gaalan ruokailun jälkeen tanssin merkeissä. Kaikki pääsevät yhdessä juhlistamaan myös mahdollisia uusia Senaattoreita.


Mitä EB- ja Normal Bird -kokouspaketit sisältävät?
Jos varasit jo viime vuoden puolella EB-kokouspaketin tai ostit vuodenvaihteen jälkeen normaalin kokouspaketin, sisältävät nämä molemmat perjantain tulojuhlan, lauantain rekisteröinnin, lounaan, kahvit ja varsinaisen iltagaalan.


Myöhästyin kokouspaketin hankkimisesta! Mitä teen?
Vaikka nämä kokouspaketit tekivät jo kauppansa, on oma paketti mahdollista kerätä erillisistä tuotteista: perjantain EBH Special - Ideasta yritykseksi! -workshop, perjantain tulojuhla, lauantain rekisteröinti ja KASVA!-klubi ovat kaikki myytävissä erikseen. Buukkaa paras kokonaisuus haluamistasi tuotteista.


Onko Clarionissa vielä huoneita jäljellä?

Kokoushotelliin varattu KASVA!-kiintiö on rauennut 12.9. Kiintiöstä vapautuneet huoneet ovat nyt myynnissä muuallakin. Huoneita voi kuitenkin hyvin olla vielä vapaana! Kysy suoraan hotellista huoneen saatavuutta ja mainitse tunnus Vaalikokous2018 reservations.cl.helsinki@choice.fi tai +35810 850 3820. Inhouse Sales toimisto on avoinna arkipäivisin klo 08.00–18.00.


Mikä tulojuhlan teema "Filmitähdet" tarkoittaa?
Perjantain 12.10. tulojuhlassa pukeudutaan filmitähdiksi! Voit siis olla suosikkitähtesi lookalike tai valitsemasi leffahahmo. Dress to impress - paras tulkinta palkitaan! Tulojuhlaa vietetään Clarionissa perjantaina 12.10. klo 19 alkaen. Tarjolla on myös purtavaa.

Mikä on Työn ja johtamisen murros -workshop?
Workshop on Microsoftin, ajatuspaja Demos Helsingin ja Keskuspuiston nuorkauppakamarin yhteishanke, jossa selvitetään tulevaisuuden johtajien näkemyksiä työelämään, yrityskulttuuriin ja johtamiseen. Lopputuloksena on julkaisu, jossa peilataan suomalaista lähivuosien työ- ja johtamiskulttuuria. Workshop tarjoaa mahdollisuuden kurkistaa erilaisiin tulevaisuuden organisaatiokulttuuriin, johtamiseen ja työnteon käsitteisiin. Wokshopiin on rajoitettu osallistuminen ja ennakkoilmoittautuminen. Kiinnostuksen osallistumiseen voi osoittaa vaikka jättämällä yhteystiedot ennakkotutkimukseen.

Eikai skumppa lopu kesken?
Ei lopu, mutta hotelli toivoo suuremmat tilaukset etukäteen. Tilauksia voi tehdä konferenssipuolen respassa perjantaina klo 18-20 ja lauantaina lounasaikaan. Juomat sitten toimitetaan kylminä laseineen haluamaasi tilaan.