Hierontaa tarjolla KASVA!-kokouksessa

1. Pop-up hieronnat ständillä

2. Etukäteen varattavat 30 min hieronnat varattavissa täältä

3. VIP-lipun ostaneiden hieronnat (VIP:eille tulee tietoa sähköpostilla tästä)

Hieronnat järjestetään yhteistyössä Fysioterapia-alan Näkövammaiset ry:n kanssa. Hieronta-ala on ollut näkövammaisia hyvin työllistävä ala vuosikymmenten ajan ja heitä onkin kouluttautunut alalle 1989 vuodesta alkaen. Käy tykkäämässä Fysioterapia-alan näkövammaiset ry:stä Facebookissa ja yhdistyksen kotisivuilta löydät tiedot jäsenyrittäjistämme ympäri Suomen.

Fysioterapia-alan Näkövammaisten ry:n ständillä voi käydä pop up hieronnassa 10-15 min. Paikalla on yhdistyksen jäsenpalvelusihteeri sekä yhdistyksen jäseniä kertomassa toiminnasta ja jäsenet tarjoavat noin 10-15 minuutin hierontanäytteitä 8€ hintaan. Varat menevät yhdistyksen toiminnan tukemiseen.

Paikalla on myös yhdistyksen puheenjohtajan Toni Ilolan luottokollegat Ville Hammarberg Villen hieronnasta Espoosta ja Kari Ketonen Kehonhuolto Galendoksesta Helsingistä!

Me koulutettuina terveydenhuollon ammattilaisina tarjoamme monipuolisia hierontahoitoja ja hyvinvoinnin palveluita. Tiesithän, että hierojan voi tilata myös kotiin, työpaikalle tai tapahtumiin, joten aina kannattaa ottaa selvää mitä oman alueesi hierojat voivat tarjota!

Lisätietoja:
Toni Ilola, puheenjohtaja
Fysioterapia-alan Näkövammaiset ry

040 514 9357