Varaa paikka Hoivanetin Lapsiparkkiin!

Toivotamme myös perheen pienimmät viihtymään KASVA!-kokouksen lapsiparkkiin! Lapsiparkin järjestää Hoivanet.

Hoivanet on lapsiperheiden palvelutalo ja varmistaa, että lapsiperheet saavat tukea juuri silloin kuin sitä tarvitsevat. Siksi Hoivanet onkin loistava kumppani kiireisille nuorkauppakamarilaisille!

Lapsiparkki on KASVA!-kokouksessa auki yhteensä neljä tuntia: 9.30-12.00 ja 13.00-14.30. Voit tuoda sinne vähintään vuoden ikäisen lapsen. Pääasiassa lapsiparkki on tarkoitettu alle koulunikäisille. Vanhempia lapsia otetaan tapauskohtaisesti, joten ota yhteyttä, jos siihen on tarvetta.

Lapsiparkissa on lapsille monipuolista tekemistä ammattilaisten hoitajien kanssa. Hoivanetilla on mukana laaja valikoima leluja ja askarteluvälineitä, joten jokainen lapsi tulee varmaan viihtymään.

Lue myös Hoivanetin ohjeistus vanhemmille.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan lomakkeen kautta. Vahvistamme paikan sähköpostitse ja lähetämme tarkempia ohjeita lähempänä kokousta.

Haluaisitko osallistua 13.10. iltagaalaan, mutta lapset tarvitsevat lastenhoitajan?

Hoivanet tarjoaa vaalikokoukseen osallistuville -10% alennuksen lastenhoidosta. Tarjous on voimassa 14.10.2018 asti, mutta hoitajatilaukset suositellaan tehtäväksi 12.10. mennessä.


Tee lastenhoitotilaus kätevästi osoitteessa https://www.hoivanet.fi. Jos olet uusi asiakas syötä rekisteröityessä kampanjakoodi ”LH10”. Jos olet jo Hoivanetin asiakas kirjoita tilauksen lisätiedot-kenttään "LH10".

Huom! Lastenhoitopalvelu on kotitalousvähennyskelpoinen.