Nuorkauppakamaritoiminta haastaa kasvamaan: KASVA! -koulutustapahtuma kokoaa yli 700 nuorta aikuista Helsinkiin

Suomen Nuorkauppakamareiden järjestämä KASVA! -koulutus- ja verkostoitumistapahtuma järjestetään Helsingissä Clarion-hotellissa 12.–13.10.2018. Kokouksen tarkoituksena on koota saman katon alle yli 700 nuorta aikuista ympäri Suomen kouluttautumaan ja verkostoitumaan. Kokous on Suomen suurin yksittäinen Nuorkauppakamareiden tänä vuonna järjestämä tapahtuma. KASVA! -tapahtuman keskiössä on nimenmukaisesti oman itsensä ja bisneksen kehittäminen.

– Haastamme osallistujat kasvuun. Todellinen kasvu vaatii eväikseen rohkeutta, intohimoa ja kestävyyttä, ja nämä teemat nousevat ohjelmassa esiin monipuolisesti, toteaa KASVA! -kokouksen projektipäällikkö Anni Rasinen.

Keynote-puheenvuoroina ykkösnimiä Suomesta ja ulkomailta

KASVA! -kokouksen keynote-puheenvuoroina kuullaan muun muassa norjalaisen mentaalivalmentaja-kirjailija Erik Larssenin, Diili-luotsi ja Liike Nyt -kansanliikkeen perustaja Harry ”Hjallis” Harkimon sekä HUONE-tapahtumahotellin perustaja Evon Söderlundin puheenvuorot. Monialainen kouluttaja- ja puhujakaarti lähestyy kasvun teemaa niin yksilö- kuin bisnesnäkökulmasta.

Avaimia yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen

Nuorkauppakamarilaiset haluavat kehittää ympäröivää yhteiskuntaa. Perjantaina Keskuspuiston Nuorkauppakamarin yhteistyössä Suomalaisten Keksijöiden Tukisäätiön kanssa suunnittelemassa Ideasta yritykseksi! -workshopissa ohjataan nuoria startup-yrityksen perustamiseen. Workshopissa perehdytään vaihe vaiheelta keksintöjen kiteyttämiseen, todentamiseen ja kaupallistamiseen learning by doing -periaatteella.

Lauantaina nuoret kokoontuvat työpajaan pohtimaan työelämän murrosta ja johtajuutta digitalisoituneessa maailmassa. Microsoftin, ajatuspaja Demos Helsingin ja Keskuspuiston Nuorkauppakamarin yhteistyössä toteuttamassa Työn ja johtamisen murros -workshopissa kuullaan nuorten aikuisten odotuksia tulevaisuuden työelämälle.

Vuoden tärkein tapahtuma

Nuorkauppakamari on kansainvälinen alle 40-vuotiaden jäsentensä kehittymis- ja johtamiskouluttautumisjärjestö sekä kontaktiverkosto. Suomen Nuorkauppakamareiden vaalikokous on järjestön kalenterivuoden merkittävin tapahtuma. Clarionissa kokoontuu yli 700 henkilöä ympäri Suomen kouluttautumaan ja verkostoitumaan. Vuosi per virka -periaatteella toimivan oppimisjärjestön vaalikokouksessa valitaan myös vuoden 2019 kansallinen hallitus ja virkailijat.

KASVA! -tapahtuman järjestää Nuorkauppakamareiden jäsenyhdistys, helsinkiläinen Keskuspuiston Nuorkauppakamari yhteistyössä yhteistyökumppaniensa kanssa.

Tiedote julkaistu ePressissä 11.10.2018