Rekisteröinti on päättynyt

Tilojen rajoitteiden ja suuren kysynnän vuoksi toteutamme tänä vuonna perinteisen gaalan kanssa rinnakkain KASVA!-klubin uudella konseptilla. KASVA!-klubi järjestetään Clarionissa, ja siellä on omaa huikeaa ohjelmaa ja meininkiä, kuten live-karikatyyrejä, laulua, tanssia, improa, pelihuonetta jne. Tarjolla on ennennäkemättömät juhlat! Molemmissa juhlissa on omaa ohjelmaa, yllätyksiä ja iloista menoa. Ilta huipentuu juhlien yhdistymiseen kun gaalan ruokailu päättyy, jolloin tanssimme ja juhlimme yhdessä myöhään yöhön!

Kokoa oma pakettisi

Vaalikokouksen perinteinen iltagaala on loppuunmyyty, mutta voit silti osallistua kokoukseemme kokonaisvaltaisesti, kokoustaen ja juhlien lauantaina KASVA!-klubilla. KASVA!-klubia et halua missata! Rekisteröintilomakkeella voit koota oman kokouspaketin seuraavista tuotteista niin kauan kuin lippuja riittää:

Enter Business Helsinki Event perjantaina 35 €

Tulojuhla perjantaina 30 €

Lauantain rekkarointi eli päiväohjelma (sis. lounaan)/ Senaattoriohjelma (sis. lounaan) 85 €

Lauantain juhlat eli KASVA! -klubi rinnakkain perinteisen gaalan kanssa 80 €

Rekisteröinti sisältää valitun paketin mukaisen ohjelman. Pelkkä rekisteröinti sisältää lauantain lounaan, koulutus- tai senaattoriohjelman, keynotet ja workshopit.

Normal bird Paketit (Loppuunmyyty!)

Tapahtuman early bird ja normal bird paketit sisältävät perjantain tulojuhlan, lauantain rekisteröinnin, lounaan, kahvit ja varsinaisen iltagaalan.

VIP-Paketit (Loppuunmyyty!)

Hänelle, jolle tavallinen ei riitä! Nyt tarjolla rajoitettu määrä VIP-paketteja, jotka sisältävät extra-hemmottelua, VIP-kohtelua ja ohjelmaa viikonlopun ajan!

Majoitus

Kokoushotellina toimii upouusi Clarion Hotel Helsinki. Majoituksen voit varata suoraan hotellista. Katso lisätiedot ja hinnat täältä.

Maksutavat

Rekisteröityminen tapahtuu Lyyti-palvelussa. Maksutapana käyvät lasku (elokuun loppuun asti), verkkomaksu ja luottokortit.

KASVA! peruutusehdot

Jos rekisteröinti perutetaan ennen 31.3.2018 maksusta palautetaan 100%.

Jos rekisteröinti peruutetaan 31.3.2018 tai sen jälkeen, mutta viimeistään 14.7.2018 maksusta palautetaan 50%.

Jos rekisteröinti peruutetaan 14.7.2018 tai sen jälkeen, mutta viimeistään
13.8.2018 maksusta palautetaan 30%.

13.8.2018 jälkeen tehdyistä peruutuksista maksuja ei palauteta.

Kaikista peruutuksista veloitamme 5,00€ käsittelymaksun.

Muutosehdot

Osallistumisen voi siirtää toiselle osallistumiseen oikeutetulle. Muutoksesta veloitetaan
5,00€ käsittelymaksu, joka tulee suorittaa ennen siirtoa.

Yhteistyössä SNKK:n kanssa

SNKK on Opintokeskus Siviksen jäsenjärjestö. Opintokeskus Sivis toteuttaa, tutkii, kehittää, ohjaa ja tukee järjestöllistä koulutusta ja SNKK:n koulutustoiminta saa myös tätä tukea. Koulutuksiin osallistujista toimitetaan Sivikselle seuraavat tiedot: nimi, sukupuoli ja sähköpostiosoite (yli kuuden tunnin koulutuksista). Lisätietoa Siviksen toiminnasta ja tietojen käytöstä saat koulutuspäälliköltä tai osoitteesta www.ok-sivis.fi